Στην... τελική ευθεία τρεις μεταγραφές

Στην... τελική ευθεία τρεις μεταγραφές newspao

Στον Παναθηναϊκό τρεις περιπτώσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά είχε ήδη δρομολογήσει -με τις επαφές του- τις περιπτώσεις κάποιων παικτών. Οι «πράσινοι», όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τρεις μεταγραφές.

Όμρι Άλτμαν

Στον Παναθηναϊκό άργησαν μισό χρόνο, αλλά όλα δείχνουν ότι θα… ντύσουν τον Όμρι Άλτμαν στα πράσινα. Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία, με το μόνο που απομένει να είναι η καταβολή της ρήτρας στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Το ποσό ανέρχεται στις 150.000€ και όταν δοθεί στον σύλλογο από το Ισραήλ αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός, εκεί δηλαδή που αγωνιζόταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που είναι οριστικό ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Πέρα από εκεί μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, αλλά και να χρησιμοποιηθεί στο δεξί φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Δημήτρης Κολοβέτσιος

Ο 25χρονος αμυντικός στις 30 Ιουνίου θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ κι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Κολοβέτσιος είναι ένας παίκτης, που ο τεχνικός του «Τριφυλλιού», Μαρίνος Ουζουνίδης, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει, αλλά και ότι έχει και περιθώρια βελτίωσης. Αγωνίζεται κατά βάση στο κέντρο της άμυνας, ενώ σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί ως ακραίος οπισθοφύλακας και σαν «εξάρι».

Φιλίπε Φερέιρα

Αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση εκ των τριών, ωστόσο φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μπορεί οι Πορτογάλοι να τον δίνουν ως «κλεισμένο», αλλά εκκρεμεί το βασικότερο σκέλος για να γίνει ο… γάμος. Ο Παναθηναϊκός είναι απίθανο να δώσει 400.000€, ποσό που ζητάει η Πάκος Φερέιρα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση.

Είναι 26 χρόνων και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του είναι ότι έχει ανεβάσματα και μπορεί να βοηθήσει και στην δημιουργία, πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στον Παναθηναϊκό, εάν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή», προορίζεται για δεύτερο αριστερό μπακ, αφού φανέλα βασικού θα έχει ο Νίκλας Χουλτ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News