Στην καρδιά του Τελάντερ ο Παναθηναϊκός - Δεν μίλησε για τα χρήματα

Εξοφλήθηκε τη δόση Νοεμβρίου ο Τελάντερ

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Τελάντερ έχει ο Παναθηναϊκός αν και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν ήταν το καλύτερο δυνατό…

Ο Δανός στόπερ έχει καθιερωθεί με την Ζυρίχη κάνοντας καλές εμφανίσεις και σε μία συνέντευξή του σε Ελβετικό μέσο μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως μπορεί να μην αγωνίστηκε για οχτώ μήνες, όμως το τριφύλλι έχει μία θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα “aargauerzeitung.ch”

Για τα συναισθήματα του για το Τριφύλλι, επειδή το… διαζύγιο δεν ήταν καλό: “Ο Παναθηναϊκός έχει μία θέση στην καρδιά μου, παρότι δεν μπόρεσα να παίξω για οχτώ μήνες, μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζόν”.

Για τον διακανονισμό που εκκρεμεί με την ΠΑΕ που σε πρώτη φάση δεν τηρήθηκε: “Αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται ο δικηγόρος μου”.

Ο προπονητής της Ζυρίχης, Ούλι Φόρτε, αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισε τον Τελάντερ: “Του τηλεφώνησα όταν βρισκόταν στην Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι ένιωσε έκπληξη. Χρειάστηκε να του μιλήσω αρκετά ώστε να πειστεί και αποδέχτηκε την πρόταση μου μετά από πέντε τηλεφωνήματα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News