Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Βάργκας

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Βάργκας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο «χτίζουν» ήδη το ρόστερ της νέας σεζόν και ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα τους είναι αυτό του Ρόναλντ Βάργκας.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συνεργασία, προκειμένου να καταλήξουν στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως μεταφέρει η «Πράσινη» ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού είναι ο Ρόναλντ Βάργκας της ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Βενεζουελάνος έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της «Ένωσης» να ανανεώσει την συνεργασία της με τον παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάργκας δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε.

Για την ώρα, το ενδιαφέρον παραμένει… φιλολογικό. Δεν έχει υπάρξει επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι τα προσόντα του ταιριάζουν στα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάζει το «τριφύλλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News