Στα άκρα ο Παναθηναϊκός για το Παναθλητικός-Ολυμπιακός

Στα άκρα ο Παναθηναϊκός για το Παναθλητικός-Ολυμπιακός

Προσφυγή κατά της ΕΟΚ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λόγω της στάσης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθλητικό για το Μπάσκετ γυναικών…

Οι πράσινοι κατέθεσαν προσφυγή στο ΕΣΕΑΔ εις βάρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει με μηδενισμό -για δεύτερη φορά- κάτι που μπορεί να προκαλέσει και τον υποβιβασμό της ομάδας του Πειραιά.

Το τριφύλλι ζητάει όσα λέει ο κανονισμός αφού θεωρεί πως όσα έκανε η ΕΟΚ σχετικά με την μεταφορά της ώρας έναρξης του αγώνα ήταν παράτυπα.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ζητάει την ακύρωση της αναβολή του αγώνα, το μηδενισμό του Ολυμπιακού αλλά και την αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα όπως και από το νέο, ενώ δεν επιδιώκει τον υποβιβασμό του οσφπ αφού στόχος είναι η ΕΟΚ.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News