Σοβαρευτείτε - Τον Γιαννακόπουλο και τα μάτια μας

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Γιαννακόπουλος παραμένει "ζεστός" για την ΠΑΕ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει ΟΛΟΣ να σοβαρευτεί και να καταλάβει πως ο μόνος παράγοντας του Παναθηναϊκού που κρατάει ψηλά την πράσινη σημαία τα τελευταία χρόνια είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα, ωστόσο τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει, τα τελευταία χρόνια, κάθε χρόνο από ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία της ΚΑΕ, ενώ πάντα τακτοποιούσε τις οφειλές της ΚΑΕ προς τον Ερασιτέχνη.

Τη τελευταία διετία δε, το ποσό που βάζει κάθε χρόνο έχει αυξηθεί κατακόρυφα, αφού το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει αρκετούς παίκτες, αλλά και προπονητή, υψηλού επιπέδου.

Ο ίδιος ήταν αυτός που αντί να αφήσει την ομάδα απροστάτευτη (όπως κάναν άλλοι – π.χ. Ριζούπολη, Τούμπα) τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, πήγε ο ίδιος στο ΣΕΦ και πανηγύρισε το μεγάλο νταμπλ του Παναθηναϊκού με το 2-3 στο Εξοχικό.

Παράλληλα, ετοιμάζεται να βγάλει ακόμη ένα σημαντικό ποσό από το προσωπικό του ταμείο, προκειμένου να αναμορφώσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε έδρα επιπέδου ΝΒΑ.

Και παρόλα αυτά, κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) τον βρίζουν, απαιτώντας να καλύψει όλα τα ποδοσφαιρικά χρέη (!), να πάρει τον Ερασιτέχνη και να διατηρήσει το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά, μόνος του. Προφανώς και είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο και για αυτό το λόγο στράφηκε στη λύση του PAO FOUNDATION, όπου δεν βρήκε ανταπόκριση.

Υ/Γ: Αμαρτία να βρίζουμε το οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, η οποία από τον Παύλο και τον Θανάση, έως και τον Δημήτρη, έχει προσφέρει (και θα προσφέρει) χαρές στην Παναθηναϊκή οικογένεια.

Υ/Γ1: Όλοι αυτοί που βρίσκουν πάτημα για τον Ερασιτέχνη, γιατί δεν πήγαν να πάρουν από ένα διαρκείας (60 ευρώ) να τον στηρίξουν; Είναι οι ίδιοι που δεν συμμετείχαν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ως μέλη με 20 και 50 ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News