ΣΟΚ! Θέλουν να κλείσουν δια παντός τη Λεωφόρο!!

ΣΟΚ! Θέλουν να κλείσουν δια παντός τη Λεωφόρο!!

Τα όσα έγιναν στο σημερινό 4ο τελικό του Πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα φαίνεται ότι έδωσαν το πάτημα σε αυτούς που περίμεναν στη γωνία για να πιέσουν να μπει λουκέτο στο ιστορικό γήπεδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά ανθρώπων του «τριφυλλιού» υπάρχει πίεση προς τον υφυπουργό αθλητισμό Σταύρο Κοντονή, αλλά και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, έτσι ώστε να δοθεί εντολή να κλείσει η Λεωφόρος.

[ads2]

Άλλωστε αυτός ήταν ένας διακαής στόχος ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως έχει εκφραστεί κατά καιρούς σε τηλεοπτικές δηλώσεις.

Άγνωστο φυσικά παραμένει εάν οι «πιέσεις» έχουν να κάνουν αποκλειστικά για τα τμήματα του ερασιτέχνη που την χρησιμοποιούν ως έδρα ή εάν προσπαθούν να βάλουν «μπλόκο» και στην ομάδα ποδοσφαίρου. Δηλαδή συνολικά στο γήπεδο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, ολοκλήρωσε και την τιμωρία που είχε επιβάλει ο υφυπουργός με το κλείσιμο των Θυρών 13-14!

Μια απόφαση που είχε προκαλέσει την κινητοποίηση των οπαδών του «τριφυλλιού».

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News