"Σκόπευσε" στο... Πρωτάθλημα

"Σκόπευσε" στο... Πρωτάθλημα

Άλλος ένας ομαδικός τίτλος βάφτηκε πράσινος σήμερα καθώς η σκοπευτική ομάδα του Τριφυλλιού κατέκτησε μετά από 23 ολόκληρα χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης, στους αγώνες που έγιναν στη Μαλακάσα!

Η τριάδα των Γιάννη Καμπούρη, Νίκου Νεονάκη και Δημήτρη Κατσίρη στόχευσε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη και με επίδοση 1638/1800 κέρδισε το ομαδικό αγώνισμα με δεύτερη την ομάδα του Νίκανδρου με 1597/1800 και τρίτη την ομάδα του Παγκρήτιου με 1558/1800.

Σε ατομικό επίπεδο ο Γιάννης Καμπούρης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 552/600, ο Νίκος Νεονάκης αναδείχθηκε 4ος με 549/600 και ο Δημήτρης Κατσίρης 9ος με 537/600.

Με τους αγώνες αυτούς έκλεισε ο κύκλος των πανελληνίων αγώνων για το 2017, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας σε ομαδικό επίπεδο και την τρίτη θέση στη Γενική Κατάταξη, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Νίκανδρο!

Ομολογουμένως πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για τους αθλητές του Θεόδωρου Κοτταρά, οι οποίοι πλέον βάζουν πλώρη για την πρώτη θέση της περιόδου 2017-18 όταν ο σύλλογος θα γιορτάζει τα 110 χρόνια Ιστορίας του και το τόσο επιτυχημένο τμήμα της σκοποβολής (141 πανελλήνιοι ομαδικοί τίτλοι) τα 90 χρόνια λειτουργίας!

Αξίζει να αναφέρουμε τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού στη Γενική Βαθμολογία των τελευταίων έξι Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της Σκ.Ο.Ε. Είναι άξια αναφοράς η ραγδαία άνοδος ενός τμήματος που το 2011 είχε ενεργούς μόλις τρεις σκοπευτές.

Κορυφώνεται η δράση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και ο Μπετατζής φέρνει την ανάπτυξη με 9 επιλογές… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News