«Σκασμένος» ο Δώνης

«Σκασμένος» ο Δώνης

«Σκασμένος» από το ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα απέναντι στην Γκαμπάλα εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Σίγουρα είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη. Θα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος: «Υπάρχει απογοήτευση για τα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σίγουρα η εικόνα μας είναι καλή και ενθαρρυντική ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να δουλέψω πολύ. Να προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ’ τις προπονήσεις και να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Για τον κόσμο που γέμισε τη Λεωφόρο: «Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ελπίζω να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους στη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News