Σίνγκλετον: "Το μόνο που μας νοιάζει..."

"Φτιαγμένος" για... μεγάλα πράγματα ο Σίνγκλετον!

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στην «Πράσινη» για την σημαντικότητα της διατήρησης του αήττητου στην έδρα του ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στο ότι η ερχόμενη εβδομάδα είναι δύσκολη και ότι θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση από όλους, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Το πρώτο που μας νοιάζει είναι να προστατέψουμε την έδρα μας και το κάναμε. Αυτό κάναμε πέρσι κι αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και φέτος. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι η διοργάνωση και είναι συναρπαστική. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όσο για τη νίκη επί της Αρμάνι, είπε: «Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα στο Κάουνας. Ξεκινήσαμε κάπως αποπροσανατολισμένοι, κάναμε πολλά λάθη, αλλά η άμυνά ,ας μας έδωσε διαφυγή και χάρη σε αυτή καταφέραμε να βγούμε νικητές. Ίσως να υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή, αλλά αντιδράσαμε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε πιο αποφασισμένοι κι αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News