Σφαιρόπουλε... πατώνεις;;;

Σφαιρόπουλε... πατώνεις;;;

Τον ξέραμε, δε θα τον μάθουμε τώρα! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που τη Δευτέρα έδινε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη επί της ομάδας του στο ΣΕΦ, σήμερα μετά το παιχνίδι με τη Μπασκόνια είπε να μιλήσει για τη διαιτησία!

Ο πόνος των λιμανίσιων ΜΕΓΑΛΟΣ! Τόσες μέρες μετά. Ο προπονητής του πελάτη μη μπορώντας ακόμη να χωνέψει το πράσινο χουνέρι, είπε να μοιράσει με… καθυστέρηση σανό στα πρόβατα!

Ο Σφαιρόπουλος δήλωσε μετά το παιχνίδι του οσφπ με τη Μπασκόνια: “Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο. Είδε σήμερα μια ομάδα που πετούσε και νίκησε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα όταν παίζουμε στην Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Ωστόσο, ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος λίγες ημέρες πριν δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε έναν τίτλο, αλλά υπάρχουν άλλοι δύο τίτλοι και πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι”.

Αποφάσισε κύριε Σφαιρόπουλε! Μήπως σου έβαλαν… χέρι τα καλά παιδιά και σήμερα τα γύρισες; Δεν πειράζει…

Μια τελευταία ερώτηση: Πατώνεις στα… ποτάμια (Rivers);

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News