Σφαγή με την ψήφο σου!

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή της νεάς εποχής, της... εξυγίανσης!

Τον έστησαν και αυτοκτόνησε! Κάπως έτσι περιγράφεται λακωνικά ο σημερινός ημιτελικός, που ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει μάθημα για την διοίκηση του Παναθηναϊκού…

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι προθέσεις του Κύζα και της παρέας του έγιναν φανερές στο πανελλήνιο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Δύο πέναλτι αβαβά σε Μπεργκ και Κλωναρίδη στο πρώτο μέρος, καρμπόν φάσεις φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, «παίζετε» σε αντίστοιχες κατά του Παναθηναϊκού, ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, φάουλ τα χάδια των παικτών του «Τριφυλλιού». Δεν μιλάμε για απλό χειρουργείο, αλλά για… πριονοκορδέλα. Δεν θα μιλήσω για τις φάσεις του δεύτερου μέρους, αφενός για να μην κουράσω κι αφετέρου γιατί… αυτοκτόνησες.

Παρά τις σπαστικές και γελοίες αποφάσεις και το απροκάλυπτο στήσιμο από τον διαιτητή, ο Παναθηναϊκός ήταν κυριάρχος για 45 λεπτά. Έκανε αυτό που είχε ζητήσει ο Ουζουνίδης: το παιχνίδι του. Δημιούργησε φάσεις, απείλησε και το γκολ που δέχτηκε πολύ απλά δεν «βγαίνει». Μοιραίος του πρώτου μέρους και κατά πάσα πιθανότητα του αγώνα και της πρόκρισης ήταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Έχασε φάσεις που θα έπρεπε να έχει τελειώσει και ενδεχομένως αυτό στοίχισε την πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκες καν, κακά τα ψέματα. Μπήκες νωθρά, άνευρος και χάθηκες. Το σπρώξιμο, όμως, δεν έπαψε για τον ΠΑΟΚ. Η σφυρίχτρα… έδινε αυτόματα το φάουλ γύρω από την περιοχή, από εκτέλεση του οποίου προήλθε και γκολ των γηπεδούχων. Αυτά σε ό,τι αφορά το ματς, αν πρέπει να πούμε κάτι και γι’ αυτό.

Το μείζον ζήτημα είναι ότι πολεμάς έναν «στρατό» με… νεροπίστολα. Ξέρεις από την αρχή τι σε περιμένει και δεν αντιδράς. Δεν έχεις δύναμη, δεν σε υπολογίζουν… Όλες οι μάχες για την εξυγίανση αποδείχτηκαν μια τρύπα στο νερό. Η εξυγίανση δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αλλαγή του χαλιφάτου. Πας σε ένα ματς σαν πρόβατο στην σφαγή. Αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχουν σύμμαχοι, ίσως να μην υπήρξαν ποτέ και να αποτέλεσες ακόμα μια ψήφο στην αλλαγή της ΜΑΥΡΗΣ σελίδας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αφύπνιση, η αλλαγή πλεύσης και ένα πλάνο του πως θα κινήθεις, μόνος πια, αποτελούν επιτακτική ανάγκη. Ο κόσμος «βράζει»! Δεν μπορεί να ανεχτεί άλλους Κύζες, Ευθυμιάδηδες και Παπουτσέληδες. Το ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζεται με αλήτικους τρόπους σαν τον σημερινό είναι κάτι που πρέπει να κάνει… φύλλο και φτερό η διοίκηση και να το λύσει άμεσα.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, είμαστε μόνοι μας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News