Σε «sold out» γήπεδο ο Εξάστερος

Σε «sold out» γήπεδο ο Εξάστερος

Σε κατάμεστο γήπεδο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός Superfoods το Ρέθυμνο Cretan Kings, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 Basket League.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εξάστερο εξαντλήθηκαν και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο για τα εισιτήρια 

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, που θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη».

Το παιχνίδι της Μ. Δευτέρας αποτελεί το τελευταίο εντός έδρας της κανονικής περιόδου (ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα) με τους φίλους μας να ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό. Η στήριξη τους αποδείχθηκε εμπράκτως με την ΚΑΕ να αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους για ακόμη μία φορά.

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, σειρά παίρνουν τα πλέι οφ με την 3η συνεχόμενη παρουσία του Ρέθυμνο Cretan Kings και 5η συνολικά, όπου και πάλι η βοήθεια των φίλων του κρίνεται απαραίτητη, ώστε να οδηγήσουμε μαζί ακόμη ψηλότερα την ομάδα μας.

*Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News