Scouting Report: Όμρι Άλτμαν

Κλείνει η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Μετά τον Ισάκ, ενά νέο σίριαλ απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναικού, αυτό του αν θ έρθει ή όχι στο “τριφύλλι” ο Όμρι Άλτμαν. Παρακάτω θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του πρώην παίκτη της Φούλαμ. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός κατέχει Ουγγρικό διαβατήριο και δεν θα πιάσει θέση ξένου, ενώ η “κλασική” του θέση είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού. Μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως “δεκάρι”.

Ο Άλτμαν διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του, ενώ επίσης διαθέτει αξιόπιστο τελείωμα. Φέτος έχει 4 γκολ σε 11 εμφανίσεις με την ισραηλιτική ομάδα. Επιπλέον, έχει αρκετά καλό κοντρόλ και καλές κοντινές μεταβιβάσεις.

Τέλος, είναι αρκετά αποτελεσματικός στις κλειστές άμυνες, αφού είναι καλός στο ένας εναντίον ενός.

Όσον αφορά τα αρνητικά, πολλές φορές αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ κάποιες φορές κάνει κατάχρηση στην κατοχή της μπάλας.

Κλείνοντας, το τελευταίο αρνητικό χαρακτηριστικό που τον “συνοδεύει” είναι η αδυναμία αξιόπιστης σέντρας/πάσας με το “κακό” του πόδι (αριστερό).

Πάμε Ταμείο με τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ Προγνωστικά Μπάσκετ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News