Scouting Report: Μίλαν Γκάγιτς

Προτάθηκε ο Γκάγιτς

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sport Day, o Μίλαν Γκάγιτς έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος (30 χρονών) μέσος μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του κεντρικού μέσου και του αμυντικού χαφ, και κατ’ ανάγκη στη θέση του “δεκαριού”.

Ο Γκάγιτς αποτελούσε μέχρι και πέρσι τον βασικό αμυντικό χαφ της Γιανγκ Μπόις, ωστόσο φέτος έχει μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχετικά με το αγωνιστικό του προφίλ: Πρόκειται για παίκτη που δίνει έμφαση, τόσο στα ανασταλτικά, όσο και στα επιθετικά του χαρίσματα. Διακρίνεται για τις καλές μεταβιβάσεις του και το μακρινό του σουτ. Επιπλέον, πρόκειται για παίκτη που δεν έχει πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του.

Στα αρνητικά του προφίλ του είναι πως πολλές φορές “χάνει τη θέση του” με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στην άμυνα. Μάλιστα, είναι συχνό να αργεί να επιστρέψει πίσω από στημένες φάσεις. Τέλος, πρόκειται -γενικότερα- για έναν αργό παίκτη, τόσο από άποψη ταχύτητας, όσο και άποψη αντίληψης των φάσεων.

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News