Scouting Report: Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ για να ενισχύσει την άμυνά του, ωστόσο υπάρχει και ένα πολύ μικρό παράθυρο για την απόκτηση (βαρύ) σέντερ φορ. Τo newspao.gr σας παρουσιάζει μερικές αξιόλογες περιπτώσεις.

Μουνίρ Ελ Χαμντάουι: Ο σπουδαίος 33χρονος επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Γενάρη, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Αλ Τααβόν. Έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Άγιαξ, Άλκμααρ και Μάλαγα (μεταξύ άλλων), ενώ έχει προταθεί και στο “τριφύλλι”.

Σείκ Ντιαμπαντέ: Ο 29χρονος επιθετικός από το Μάλι έμεινε ελεύθερος από την Οσμάνλισπορ και ενώ έχει ήδη παίξει σε Μπορντό, Μετζ, Νανσί και Αζάξιο. Το κασέ του, ωστόσο, είναι τσιμπημένο.

Μαρουάν Σαμάκ: Ο δεύτερος 33χρονος Μαροκινός της λίστας μας. Ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Μπορντό, έμεινε ελεύθερος από την Κάρντιφ τον Γενάρη και έκτοτε δεν έχει βρει ομάδα. Σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια, με το κασέ του να έχει πέσει κάτω από τις 300.000 ευρώ.

Ραούλ Ρουσέσκου: Στα 29 του, ο Ρουμάνος διεθνής φορ έμεινε -και αυτός- ελεύθερος από την Οσμάνλισπορ. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Σεβίλλη και Μπράγκα.

Ρίκι Λάμπερτ: Ο πολύπειρος Άγγλος φορ με καριέρα σε Λίβερπουλ, Σαουθάμπντον, Μπλάκπουλ, Μάκλεσφιλντ, Στόκπορτ, Ροτσντέιλ, Μπρίστολ Ρόβερς, Γουέστ Μπρομ και Κάρντιφ, έμεινε ελεύθερος. Ακόμα βεβαία και να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με τον διεθνή στράικερ, αυτός δύσκολα θα άφηνε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ολεκσαντρ Γκλάντκι: Μετά από μία πλούσια καριέρα σε ομάδες της πατρίδας του, ο 30χρονος διεθνής Ουκρανός έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κλαούντιο Πιζάρο: Αν και 38 χρονών είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Ο πρώην παίκτης των Μπάγερν και Τσέλσι έμεινε ελεύθερος από την Βέρντερ Βρέμης και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του (Περού).

Τζούνιορ Ταλό: Στα 24 του, ψάχνει την ομάδα που θα κάνει την διαφορά. Έχει “βγει” από τις ακαδημίες της Ίντερ και έχει παίξει σε διάφορες ομάδες της Ιταλίας. Πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Λιλ, ενώ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Πιέρ Γουεμπό: Ο 35χρονος Καμερουνέζος φορ έχει προταθεί και αυτός στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο συνδυασμός ηλικίας-κασέ δεν ήταν ο καλύτερος.

Πρόωρος… τελικός στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News