Scouting Report: Δέκα παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Ποιον θέλετε;

Δεκάρια για τον Παναθηναϊκό! Ποιον θέλετε;

[ads]
Σύμφωνα με μεγάλη μερίδα δημοσιευμάτων ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει πίσω από τον επιθετικό, ως false 9 και ενδεχομένως και στα πλάγια. Το newspao.gr κάνει το δικό του scouting report και σας παρουσιάζει 10 παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό, αφού είναι εντός των οικονομικών πλαισίων της ομάδας. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει poll για να ψηφίσετε όποιον θέλετε.
[ads2]
Τζόναθαν Περέιρα: Ο Ισπανός επιθετικός είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Βιγιαρεάλ. Πλέον αγωνίζεται στην στην Ρεάλ Οβιέδο, αφού έχει περάσει και από τις Λούγκο, Ραθίνγκ Φέρολ, Ραθίνγκ Σανταντέρ, Μπέτις, Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ.  Ο 29χρονος φορ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της ισπανίας.

Στέφανο Ναπολεόνι: Γνωστός μας από την παρουσία του σε Λεβαδειακό και Ατρόμητο, ο Ιταλός φορ αγωνίζεται στην Μπακαχεσίρ στην Τουρκία, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει να αποχωρήσει. Το συμβόλαιο του 30χρονου λήγει το καλοκαίρι.

Μίτσου: Ο διεθνής Ισπανός έχει δεδομένα τρομερή ποιότητα, ωστόσο οι τραυματισμοί τον έχουν πάει πίσω. Πλέον αγωνίζεται εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του, στην Ρεάλ Οβιέδο. Έχει αγωνισθεί και στις Θέλτα, Λάνγκρεο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Νάπολι και Σουόνσι.

Ρόμπερτ Ζούλι: Ο 24χρονος Αυστριακός πραγματοποιεί εδώ και 1,5 χρόνο πολύ καλές εμφανίσεις με την Γκρόιτερ Φιρθ και έχει ήδη αρνηθεί την πρώτη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, οπότε η Γερμανική ομάδα θα μπορούσε να τον παραχωρήσει τον Γενάρη έναντι χαμηλού αντιτίμου. 

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Είναι κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά, αφού προτεραιότητα έχει η περίπτωση του Βέλλιου για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Ιρανός διεθνής κάνει καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο και δύσκολα θα παραμείνει στην “πλατεία”, αφού και ο Ουζουνίδης τον έχει στο “μπλοκάκι” του.

Σάμιουελ Αρμεντέρος: Λέτε να τριτώσουν οι Σουηδοί στον Παναθηναϊκό; Ο 26χρονος επιθετικός κάνει μία σούπερ χρονιά με την Χέρακλες στην Ολλανδία και αρκετοί σύλλογοι τον “κοιτάνε”. Έχει αγωνισθεί και σε Χέρενφεν, Άντερλεχτ, Φέγενορντ, Βίλεμ και Καραμπάκ.

Ζαν Μαρί Ντονγκού: Προϊόν της Μασία, φέτος πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις με την Ρεάλ Ζαραγόζα, έχοντας ήδη προηγηθεί σούπερ εμφανίσεις με την μικρή ομάδα των Μπλαουγκρανα. Στην πρώτη ομάδα έπαιξε μόλις 3 φορές και σκόραρε 1 φορά.

Κρίστιαν Νέμεθ: Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, αγωνίζεται πλέον στα Εμιράτα με την Αλ Γκαράφα. Στα 27 του δείχνει πως την τελευταία τριετία έχει βρει τον καλό του εαυτό, αφού μετράει 31 γκολ με τις φανέλες των Αλ Γκαράφα, Κάνσας και Ρόντα.

Ντάνιελ Βιγιάλβα: Ο βραχύσωμος Αργεντινός με καριέρα σε Ρίβερ και Αρχέντινος, έχει βρει την Ιθάκη του στην Μεξικάνικη Βέρακρουζ με αποτέλεσμα πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι (από Ολλανδία και Βέλγιο κυρίως) να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 24χρονου.

Τζέιμι Μακλάρεν: Ο 23χρονος διεθνής Αυστραλός κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Brisbane Roar από το 2015 και μετά (33 εμφανίσεις/24 γκολ) και σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη, από την οποία αποχώρησε το 2013 ως μέλος των ακαδημιών της Μπλάκμπερν.


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News