Scouting Report: Μπράιαν Καμπέθας

Έρχεται ο Καμπέθας!

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Μπράιαν Καμπέθας και το newspao.gr σας αναλύει το αγωνιστικό του προφίλ.

Ο 20χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε πέρσι από την Αταλάντα, ωστόσο χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος. Διαβατήριό του για την Ιταλία ήταν οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε στην οποία αγωνίζονταν από τα 15 του χρόνια! Χαρακτηριστικό του πόσο τον πιστεύουν οι Ιταλοί είναι το ότι δεν δέχονταν να μπει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο Καμπέζας διακρίνεται για την εκπληκτική ταχύτητά του και την ικανότητά του στο ανοικτό γήπεδο. Επίσης, έχει καλή σέντρα, καλή πρώτη επαφή και καλή κοντινή πάσα. Ακόμη, βοηθάει ανασταλτικά τα πλάγια μπακ και είναι καλός στο ένας εναντίον ενός.

Στα αρνητικά του, δεν έχει καλό τελείωμα, δεν “παίζει” με το κεφάλι και δεν έχει καλές εκτελέσεις σε στημένα. Τέλος είναι γενικότερα “σοφτ” παίκτης, αφού δύσκολα θα μπει σε δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ δεν μπορεί να παίξει και με “σώμα” για να προστατέψει την μπάλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News