Scouting Report: Αμυντικά χαφ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Αμυντικά χαφ για τον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούστηκε έντονα πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός (κυρίως) αναπληρωματικού αμυντικού χαφ και το newspao.gr σας παρουσιάζει περιπτώσεις παικτών που είτε είναι ήδη ελεύθεροι, είτε θα μείνουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι παίκτες που παρουσιάζονται είναι μέσα στα νέα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, δηλαδή περίπου 250.000/συμβόλαιο.

Φακούντο Πίριζ: Ο 27χρονος χαφ της Τέρεκ Γκρόζνι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και φέτος κάνει καλή σεζόν με 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ομίντ Εμπραχίμι: Ο Ιρανός αμυντικός χαφ κάνει εξαιρετική χρονιά με την Εστέγκλαλ (30 εμφανίσεις, 5 γκολ, 6 ασίστ) και σκέφτεται – σύμφωνα με τα μέσα της χώρας- να ψάξει να αγωνιστεί στην Ευρώπη ή τις Η.Π.Α.. Στα 29 του, ο διεθνής μέσος ίσως αποχωρήσει για πρώτη φορά από την πατρίδα του.

Τσάβι Τόρες: Με πλούσια καριέρα στα ισπανικά γήπεδα, ο μέσος της Χιχόν φέτος λογίζεται ως αναπληρωματικός, έχοντας 16 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα. Ο 30χρονος χαφ βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι και δεν είναι σίγουρο ακόμα το αν θα ανανεώσει.

Ράνι Κεντίρα: Ήταν βασικός μέχρι και πέρσι στην Λειψία, αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ομάδα. Μετράει μόλις 8 συμμετοχές και το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσει με την γερμανική ομάδα. Ο 23χρονος, είναι αδερφός του Σάμι Κεντίρα της Γιουβέντους.

Σιμάο: Ο, γνωστός μας, πρώην “πράσινος” κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την Λεβάντε. Στα 28 του, αν και βελτιωμένος σε σχέση με όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, δεν συμφώνησε με άλλο σύλλογο, ενώ τον προηγούμενο Γενάρη έψαξε την επιστροφή του στο “τριφύλλι”.

Σαμπά Ντιακιτέ: Περίπτωση “Σιμάο”. Έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι από την ΚΠΡ και ακόμη δεν έχει βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής με το Μάλι, στα 28 του, είχε προτάσεις από ομάδες της Ligue 2 και της Ασίας, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει και προβλήματα κατάθλιψης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News