Σάββας για την κόκκινη στον Πικέ: «Να τα βλέπουν αυτά οι Έλληνες διαιτητές"

Σάββας για την κόκκινη στον Πικέ: «Να τα βλέπουν αυτά οι Έλληνες διαιτητές"

Ο Σάββας Θεοδωρίδη μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα και με αφορμή την κόκκινη στον Πικέ… τα έχωσε στην ελληνική διαιτησία!

Αναλυτικά:

«Έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε και διαμαρτύρεται για το διαιτητή της Κυριακής. Είναι ντροπή γιατί ο κ. Κομίνης έδωσε τίτλο στον ΠΑΟΚ με γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί. Κι έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη. Έπρεπε να τους βάλουν τον Κύζα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Οι κ.κ. Δέδες, Κουκουλάκης και Τριτσώνης είναι πρωτοπόροι. Ο Σκωτσέζος διαιτητής σήμερα σεβάστηκε και τις δύο ομάδες. Έδειξε κόκκινη στον Πικέ και αυτό δείχνει τι διαιτητές έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα. Οι διαιτητές έχουν στερήσει οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Στο εξωτερικό δεν έχουμε κανένα παράπονο. Να δούνε οι διαιτητές στην Ελλάδα τι σεβασμός υπάρχει και να συνέλθουνε», τόνισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News