Ρίβερς: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Γκρέμισε ότι έχτισε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Ο ένας εκ των κορυφάιων του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα επηρεαστεί από την ήττα για μια – δύο μέρες, αλλά μετά με σκληρή δουλειά θα είναι και πάλι έτοιμος για να πετύχει τους φετινούς στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέι Σι Ρίβερς:

«Είναι σκληρό. Χάσαμε και πάλι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πήραν αυτοπεποίθηση και μομέντουμ. Ο κόσμος μπήκε ξανά στο ματς. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να γυρνάμε καλύτερα στο τρανζίσιον. Παίζουμε ομαδικά, ήταν ένα ματς – πόλεμος. Αν είσαι κουρασμένος, δεν παίζεις. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήταν δύσκολο όταν βρήκε ο Ολυμπιακός ρυθμό»

«Είμαστε ακόμα στην regular season. Μας προβληματίζει, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια. Δεν πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ήττα. θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε και πάλι. Η ήττα θα μας πειράξει σήμερα και αύριο. Μετά, από την Δευτέρα πρέπει να δουλέψουμε και πάλι σκληρά για να μπούμε στο Top 8. Είναι ένα ομαδικό άθλημα. Είχαμε ρυθμό εγώ και ο Μάικ, αλλά συμβαίνει αυτό. Είχαμε ευκαιρίες», πρόσθεσε ο άσος του Τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News