Ρίχνει τις... γέφυρες ο Γουακάσο (pic)

Ρίχνει τις... γέφυρες ο Γουακάσο (pic)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μουμπάρακ Γουακάσο έφυγε δανεικός για την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα για τη Γρανάδα, ύστερα από προτροπή του Μαρίνολυ Ουζουνίδη και του ίδιου και ο παίκτης έκανε μία ενέργεια που μπορεί να λέει πολλά, αλλά ακόμα και… τίποτα.

Τόσο καιρό που αγωνίζεται στη Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν είχε ασχοληθεί δημόσια με τον Παναθηναϊκό, αλλά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με την “πράσινη” φανέλα, γράφοντας «Παναθηναϊκός Θύρα 13» και μια… καρδιά!

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τη Σοσιεδάδ, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως δύσκολα θα παραμείνει στο σύλλογο που υποβιβάζεται εκτός απροόπτου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Γκανέζος να ρίχνει κάποιες «γέφυρες» από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αν και δεν διαφαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μόνιμη επιστροφή βάσει των δεδομένων του Γενάρη και η περίπτωση του θα εξεταστεί σύντομα τόσο από τον Ουζουνίδη, αλλά και από τον Λυμπερόπουλο.

♥️☘☘ #paogate13🍀 @fcpanathinaikos

A post shared by M. M. JUNIOR WAKASO 2211 (@mmjuniorwakaso2211) on

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News