Ρέις: «Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

Ρέις: «Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

Στην σημαντικότητα του να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο, στάθηκε ο Νούνο Ρείς…

Ο 26χρονος αμυντικός τόνισε πως οι πράσινοι δεν φοβούνται το όνομα του αντιπάλου, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση που κλειθεί να παίξει δεξί μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Αν φοβόμασταν ή προβληματιζόμασταν για το όνομα του αντιπάλου, τότε δεν υπήρχε λόγος να παίξουμε στο γήπεδο. Έντεκα θα είμαστε εμείς, έντεκα κι αυτοί. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως το κάναμε απέναντι στην Γκαμπάλα. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ».

Για το ενδεχόμενο να παίξει δεξιός μπακ, απάντησε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμα κι όταν δημιουργούνται τέτοιες αντιξοότητες. Βεβαίως δεν είναι η θέση στην οποία παίζω, πέρσι είχε τύχει πάλι να αγωνιστώ εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παν για να περάσει ο Παναθηναϊκός. Βέβαια καταλαβαίνετε πως το που θα παίξω δεν είναι δική μου απόφαση, στόχος μου είναι να προπονούμαι σωστά και να κάνω το παν για την ομάδα μου».

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News