Ψάχνει... ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Προανήγγειλε πολλές αλλαγές ο Φύσσας

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει βγάλει πολλούς παίκτες που πρωταγωνιστούσαν τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε αναζήτηση ταλέντων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν την αναζήτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Παιανία αλλά και στο Λιτόχωρο εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά δε σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα θα πάνε στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σαββατοκύριακο (3-4/6), καθώς και στην Κύπρο στις 10-11 του μήνα.

Οι δοκιμές θα γίνουν με την παρουσία του διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα, αλλά και του Θεόδωρου Ελευθεριάδη. Οι δυο άνδρες θα είναι σε όλες τις δοκιμές και μιλούν στα παιδιά, ώστε να κάνουν τις πρώτες αξιολογήσεις για να να βρουν τα παιδιά που θα βρεθούν τη νέα σεζόν στις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

“Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δοκιμή παικτών γεννηθέντων το 2002 και το 2003 υπό την επίβλεψη του διευθυντή της Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα. Είχαν προηγηθεί οι δοκιμές στο Λιτόχωρο (8 Μαΐου) με παίκτες γεννηθέντες από το 2000 έως το 2005 και άλλα δοκιμαστικά σε Παιανία και Κορωπί για ηλικίες 13 και 14 ετών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Παναθηναϊκού… μεταφέρεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για δοκιμαστικά παιδιών από την πόλη και θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου το ταξίδι στη Λευκωσία της Κύπρου. Ενδιάμεσα θα γίνουν ακόμα δύο δοκιμαστικά στην Παιανία για γεννηθέντες το 2000, το 2001, το 2006, το 2007 και το 2008.

Επίσης η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει τη συνεργασία της με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου και προσδοκά την ενδυνάμωση των ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών”.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News