«Πρώτος στόχος ο Τσάβες - Τόσα δίνει σε Μπόκα και παίκτη ο Παναθηναϊκός»

Το συγκινητικό «αντίο» του Τσάβες στην Μπόκα

Με την υπόθεση της μεταγραφής του Τεέμου Πούκι στον Παναθηναϊκό να ναυαγεί, οι «πράσινοι» στρέφονται πλέον στην εναλλακτική του Τσάβες.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εν μέσω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων δεν έχει κλείσει ακόμα τον βασικό επιθετικό για την νέα χρονιά. Ο πρώτος στόχος, Τεέμου Πούκι, χάθηκε οριστικά, με τους Δανούς να αναφέρουν ότι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε επειδή ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Πλέον, οι «πράσινοι» στρέφονται στην απόκτηση του Αντρές Τσάβεζ, που αγωνίζεται στην Μπόκα. Το όνομά του κυκλοφόρησε και χτες, αλλά ο ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού απορρίφθηκε και ότι ο πελάτης του θα μείνει για άλλον ένα χρόνο στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο ΣΠΟΡ ΦΜ, όμως, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για τον παίκτη, που πέρασε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Τριφυλλιού. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι οι επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς είναι σε καλό δρόμο και ίσως εντός της μέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον ποδοσφαιριστή δίνει γύρω στις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το ότι ο Παναθηναϊκός φέρεται να δίνει 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 4μιση μήνες (31/12/2017), την ίδια ώρα που οι Δανοί κάνουν λόγο για το ότι ποτέ οι «πράσινοι» δεν έφτασαν στο 1,5 εκατ. ευρώ την πρότασή τους για τον Πούκι.

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News