Οι πρώτες του δηλώσεις: Αποφασισμένος ο Καμπέσας!

Οι πρώτες του δηλώσεις: Αποφασισμένος ο Καμπέσας!

Αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην ΑΘήνα.

«Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ευχαριστώ που ήρθατε και τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα είμαι συγκεντρωμένος και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο», είπε αρχικά ο Καμπέσας, τον οποίο υποδέχθηκε ο ατζέντης του, που είχε φτάσει στην Ελλάδα λίγο νωρίτερα.

Στη συνέχεια, δήλωσε… ενημερωμένος για την ομάδα που πήγε. «Ήρθα σε μεγάλη μάδα, γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία, έχω διαβάσει και έχω μάθει και για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για το ότι βρίσκομαι εδώ και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους οπαδούς της ομάδας».

Όσον αφορά τις προτάσεις από άλλες ομάδες, είπε: «Καταρχήν είχα πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι είναι σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, οπότε ήθελα να πάρω την ευκαιρία, να βρεθώ σε αυτό το σύλλογο και να μπορέσω να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τέλος, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. «Έκανα προετοιμασία και προπονήσεις με την Αταλάντα αμέσως μετά τις διακοπές μου και βρίσκομαι εδώ για να δώσω το καλύτερ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News