Προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό Πέρκινς και Τόμπσον

Προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό Πέρκινς και Τόμπσον

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, δύο από τους κομμένους του ΝΒΑ έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος, αφορά τον 32χρονο Κέντρικ Πέρκινς. Ο βετεράνος σέντερ “κόπηκε” από τους Καβαλίερς, οι οποίοι του έχουν κάνει πρόταση για να ενταχθεί στο τεχνικό τους τιμ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σέλτικς και star του Shaqtin A Fool, δεν αγωνίστηκε κάπου, ωστόσο στη φετινή preseason φόρεσε την φανέλα των Καβς. Έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, της Ευρώπης και της Κίνας και περιμένει να δει τι ανταπόκριση θα έχει για να αποφασίσει για το που θα αγωνιστεί ή για το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο δεύτερος που έχει προταθεί είναι ο 23χρονος Τρέβορ Τόμπσον, ο οποίος “κόπηκε” στην preason από τους Σέλτικς. Είναι απόφοιτος του Οχάιο και εξετάζει τόσο την προοπτική της Ευρώπης, όσο και της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ.

Από τον Παναθηναϊκό δεν διαρρέεται πως οι “πράσινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News