"Προσβολή" του τεχνικού της Μπρόντμπι στον Παναθηναϊκό

"Προσβολή" του τεχνικού της Μπρόντμπι στον Παναθηναϊκό

Μεγάλες… προσβολές ξεστόμισε για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της προπονητής της Μπρόντμπι Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για την υπόθεση του Τεέμου Πούκι.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ράντερς, ο τεχνικός της Δανέζικης ομάδας επεσήμανε πως με το ποσό που ζητά το Τριφύλλι για τη μεταγραφή του 27χρονου Φινλανδού επιθετικού (σ.σ 1.5 εκατ. ευρώ), οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν παίκτη από την ακαδημία των Δανών ή να μιλήσουν με άλλη ομάδα που έχει πολύ φθηνότερους παίκτες από τον Πούκι!

«Διάβασα πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ για τον Πούκι. Με αυτά τα λεφτά, μπορούν να πάρουν έναν από τους παίκτες της ομάδας νέων. Ο Τεέμου Πούκι είναι 27 ετών και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν θέλουν να πάρουν φθηνό παίκτη, να δοκιμάσουν σε ένα φθηνότερο κλαμπ».

«Classico» στην Ισπανία, τελικός στην Ιταλία και ματσάρες στην υπόλοιπη Ευρώπη! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News