Από το Περιστέρι στον... Κοντονή! (pics)

Από το Περιστέρι στον... Κοντονή! (pics)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού αποχώρησαν από το Περιστέρι, πήγαν έξω από το σπίτι του Κοντονή!

Περίπου 600 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο, αλλά ουδείς εξ’ αυτών μπόρεσε να πλησιάσει, δεδομένου πως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν μετατρέψει σε «άβατο» την περιοχή. Είναι ενδεικτικό πως η ΕΛ.ΑΣ τους είχε συγκεντρώσει σε προαύλιο χώρο εκκλησίας στη γύρω περιοχή.

[ads2]

Θυμίζουμε πως υπήρχε διαπραγμάτευση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις, οπαδούς και ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το αίτημα των οπαδών ήταν να βρεθούν ειρηνικά έξω από την θύρα 1 και να μείνουν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους!

Τελικά από τον υπεύθυνο της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι με εντολή Κοντονή απαγορεύτηκε η μετακίνηση τους και έτσι κανένα αίτημα δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό. Αφού οι διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν άκαρπες οι περίπου 600 «πράσινοι» αποχώρησαν.

Προκαλούσε η Αστυνομία

Η αστυνομία έχει ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά προς τους φίλους του Παναθηναϊκού και παρά το γεγονός πως κινούνται ήσυχα έξω από το γήπεδο, απειλούνται ότι θα προσαχθούν χωρίς λόγο.

Πήγαν στον Κοντονή…

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού πήγαν στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή! Εκεί με συνθήματα και πανό κατά του υφυπουργού και των αποφάσεών του, όπως το κλείσιμο της Θύρας 13, διαμαρτυρήθηκαν και πάλι ειρηνικά χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό και στη συνέχεια αποχώρησαν.

1404260

1404261

1404258

phpvhijr22 phpnuorhz1 ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News