Προϊστορία (μόνο) στο Κύπελλο με τη Λαμία και η γκολάρα του Δομάζου!

Προϊστορία (μόνο) στο Κύπελλο με τη Λαμία και η γκολάρα του Δομάζου!

Αρκετά χρόνια πίσω θα γυρίσουμε για να θυμηθούμε τους αγώνες του τότε ΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως για το πρωτάθλημα, αλλά για το Κύπελλο Ελλάδος. Η γκολάρα του Δομάζου από το κόρνερ…

Στην πρόσφατη ιστορία των δύο ομάδων δεν έχουμε να θυμηθούμε κάποια αναμέτρηση καθώς, η Λαμία βρισκόταν για αρκετά χρόνια σε χαμηλές κατηγορίες, αλλά αν γυρίσουμε στο μακρικό 1965, υπάρχουν κάποιοι αγώνες που αξίζει να τους θυμηθούμε.

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου η Λαμία αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η Λαμία προηγήθηκε με γκολ του Ριζόπουλου στο 15΄.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Λουκανίδη στο 47΄κι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση όπου και επικράτησε ο Παναθηναϊκός με 5-1.

Την περίοδο 1967-68 η Λαμία υποδέχτηκε σε αγώνα κυπέλλου τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 90΄με τον Καρανικόλα για να ισοφαριστεί στο 97΄από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μίμη Δομάζου. Στην παράταση ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Λαμία με γκολ στο 122΄.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News