Η προειδοποίηση του Μπεργκ και το "όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας"!

Οριστική και αμετάκλητη η απόφαση του Μπεργκ για Αλ Αΐν!

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε φανερώσει τις σκέψεις του για προσφυγή από τις αρχές Ιουνίου. “Όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας”, υποστήριζαν οι πράσινοι.

Συγκεκριμένα δικηγορικό γραφείο από την Ισπανία το οποίο εκπροσωπεί τον Μπεργκ, έστειλε την 1η Ιουνίου ένα έγγραφο με το οποίο έκανε γνωστές τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του Μπεργκ, ενώ το κείμενο έκλεινε τονίζοντας πως ο Μπεργκ θα μπορούσε να προβεί σε κάθε νομικό δικαίωμα εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν προβεί στην απαιτούμενη πληρωμή και θα είχε το δικαίωμα να καταφύγει στην FIFA.

Από το «τριφύλλι» υπογραμμίζουν ότι η συγκεκριμένη δόση στην οποία αναφέρεται (και αφορά στον Φεβρουάριο) έχει καταβληθεί και η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει είναι οι περίπου 250.000 ευρώ, που αφορούν στον Μάιο και μπορούν να πληρωθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Μάλιστα, υπογράμμιζαν πως όταν έρθει η ώρα, όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News