Προχωράει του Σαμπά, κολλάει του Ρινάλντι

Προχωράει του Σαμπά, κολλάει του Ρινάλντι

Απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου οι “πράσινοι” είχαν ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα για εκείνους ήταν η αποδέσμευση εκείνων που δεν υπολογίζονται.

Ο Λεντέσμα έχει αποχωρήσει, ο Ιμπάρμπο, ο Ιβάνοφ και ο Γουακάσο είναι κοντά στην έξοδο και τώρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος προχωράει τις υποθέσεις των Σαμπά και Ρινάλντι.

Οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι γνωστοί απο τους πρώτους αγώνες του “τριφυλλιού” με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του. Μετά τις αποχωρήσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί κι εκείνες που βρίσκονται στην τελική ευθεία, το επιτελείο του Παναθηναϊκό δουλεύει για να αποδεσμευτούν δύο ακόμη παίκτες που…βαραίνουν το ρόστερ.

Οι συζητήσεις με τον Κρίστοφερ Σαμπά και τον μάνατζερ του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο με τον Γάλλο να είναι ιδιαίτερα διαλλακτικός και αναμένεται να βρεθεί πολύ σύντομα λύση στην υπόθεση του.

Αντίθετα, δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να… ξεμείνει στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί καμία ομάδα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον, ούτε φυσικά υπάρχει κάποια να καλύψει μέρος του μεγάλου συμβολαίου του (350.000 ευρώ) για να τον πάρει ως δανεικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News