Πράνιτς: «Η χρονιά έχει τελειώσει»

Πράνιτς: «Η χρονιά έχει τελειώσει»

Εκτός στόχων τέθηκε ο Παναθηναϊκός έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο, κατά τα λεγόμενα του Ντάνιελ Πράνιτς. Ο αρχηγός των πράσινων, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, τόνισε πως η ομάδα πλήρωσε το ότι δεν σκόραρε στο πρώτο ματς.

Τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να πάρει την πρόκριση, πρόσθεσε ωστόσο πως όλοι στο «τριφύλλι» πρέπει να προσπαθήσουν και να βρουν κίνητρο για να συνεχίσουν ως το τέλος καθώς είναι επαγγελματίες.

[ads2]

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Ήταν πιο τυχεροί, δεν είχαν ευκαιρίες, απ’ την άλλη όταν χάνεις σημαίνει ότι δεν κάνεις κάτι καλά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η χρονιά έχει τελειώσει, είμαστε επαγγελματίες, αλλά όσο και να προσπαθείς να πεις κάτι έξυπνο αυτή την στιγμή δεν γίνεται. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Φαίνεται ότι όντως έπρεπε να είχαμε σκοράρει απ’ το πρώτο ματς, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να σκεφτόμαστε όμως ότι ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε φέτος θα το κάνουμε του χρόνου, είμαστε καλή ομάδα δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News