Πουλά Τσάβες ο Παναθηναϊκός!

Δεν κρατιέται για Ολυμπιακό ο Τσάβες! (pic)

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αποτελεί ο Αντρές Τσάβες, με το «τριφύλλι» να προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης του παίκτη και να ψάχνει τρόπο της πώλησης του 50% που του ανήκει.

Το σίριαλ με τον Αντρές Τσάβες φτάνει στο τέλος του, αφού μετά και τη νέα επαφή που έγινε μεταξύ της πλευράς του Αργεντινού και του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» αποφάσισαν επί της ουσίας να αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.

Η πράσινη ΠΑΕ έκανε ήδη καταγγελία της σύμβασης με τον ποδοσφαιριστή, με στόχο να σταματήσει να είναι υποχρεωμένη να τον πληρώνει, ενώ παράλληλα ήδη αναζητείται τρόπος να πωληθεί το 50% των δικαιωμάτων που έχει αγοράσει το «τριφύλλι».

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν εμπλέκεται καθόλου σε αυτή την ιστορία αφού αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβες, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να βρουν τα χρήματα που οφείλουν στην ομάδα της Αργεντινής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News