Ποστ-απάντηση της ΠΑΕ σε Κλωναρίδη (pic)

Ποστ-απάντηση της ΠΑΕ σε Κλωναρίδη (pic)

Υπεύθυνο τον εαυτό του θεώρησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης για την ήττα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την στήριξή του στον παίκτη, ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, λόγω των πολλών ευκαιριών που έχασε.

Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι ανέφεραν πως η υγεία και η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι σωστό να λέγονται  απειλές και κατάρες, λόγο της οργής που έχουν οι οπαδοί.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Στον Παναθηναϊκό όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Και ξέρουμε καλά ότι η υγεία και η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η λύπη και η οργή ορισμένων οπαδών δεν μπορεί να περιλαμβάνει απειλές και κατάρες. Ο Κλωναρίδης είναι βασικό κομμάτι της ομάδας μας και στηρίζεται απόλυτα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News