Πώς τα κατάφερες πάλι Παναθηναϊκέ

Πώς τα κατάφερες πάλι Παναθηναϊκέ

Ο Παναθηναϊκός, “σκόνταψε” χθες στο Καυταντζόγλειο και πρόσθεσε ακόμη μία “γκέλα” με ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Από το 2008, ο Παναθηναϊκός, μετρά, 32 απώλειες βαθμών κόντρα σε ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τους.

Η αρχή, έγινε πριν εννέα χρόνια στο Παγκρήτιο, κόντρα στον ΟΦΗ με το “τριφύλλι” να πνίγεται με 4-1 από τους Κρητικούς και να αποχαιρετά ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

Την επόμενη σεζόν, είχαμε πάρα πολλές γκέλες για τους “πράσινους”. Ισοπαλία, 2-2 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, 1-1 με τον Αστέρα στο ίδιο γήπεδο, 0-0 με το “Γηραιό” στη Θεσσαλονίκη, 1-1 με τους Αρκάδες εκτός έδρας και 0-0 στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό.

Την επόμενη χρονιά ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα καθώς μόνη γκέλα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, ήταν το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Όμως, τη σεζόν 2010/11 υπήρξαν ξανά πολλές απώλειες. Ισοπαλία, 1-1 με τη Λάρισα στο Μαρούσι, 0-0 με τον Αστέρα και 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ήττα με 2-0 από τη Λάρισα στη Θεσσαλία και ήττα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Μία γκέλα την επόμενη χρονιά, το 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό σε ένα πρωτάθλημα που εκλάπη από τον Παναθηναϊκό με το χειρότερο τρόπο.

Έξι ήταν τα “στραβωπατήματα” τη σεζόν 2012/13. Ισοπαλία, 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, 2-2 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, 0-0 στην Κέρκυρα, 3-0 ήττα από τη Βέροια, 2-1 ήττα εντός έδρας από το Λεβαδειακό και ήττα με 1-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Λίγο καλύτερα τα πράγματα την επόμενη χρονιά. Αρχή, με το 3-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, 1-1 με τη Βέροια εντός, 1-1 με Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης εκτός. Τέλος, ήττα με 3-1 στα Πηγάδια από την Ξάνθη.

Λίγες οι στραβές την χρονιά 2014/15. Ισοπαλία, 1-1 στο ΟΑΚΑ με το Λεβαδειακό, ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο από τον ΟΦΗ, 1-1 στη Νέα Σμύρνη και ήττα με 1-0 από τη Βέροια στην Ημαθία.

Πέρυσι, δύο ήττες σημάδεψαν τη σεζόν, 1-0 από τον Πανθρακικό στη Ροδόπη και 1-0 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Φέτος, ξεχωρίζει η ισοπαλία με 1-1 στη Βέροια, το 0-0 στη Λάρισα και το 0-0 με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Και φυσικά, το χθεσινό 1-1 κόντρα στον Ηρακλή.

Ας ελπίσουμε η κατάσταση να αλλάξει καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όλους τους βαθμούς κόντρα στους “μικρούς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News