Πως το "όχι" του Τζέιμς, μπορεί να γίνει "ναι" και ο αντικαταστάτης

Χάρηκε και ο Μάικ Τζέιμς για τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Μάικ Τζέιμς, ώστε να τον «δέσει» στο ΟΑΚΑ και για την επόμενη διετία.

Έτσι, όπως αναφέρεται, αρχικά ο Τζέιμς ζήτησε χρόνο από τους «πράσινους», αφού ήθελε να δει τις πιθανότητες εύρεσης μιας καλής πρότασης από το ΝΒΑ και τελικά απάντησε αρνητικά στους νταμπλούχους, αναμένοντας πρόταση από τον «μαγικό κόσμο».

Πάντως δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να ασχοληθούν ξανά μαζί του αν τελικά δεν βρει ο Αμερικάνος την πρόταση που θέλει και αυτό το «όχι»… μετατραπεί σε «ναι» και τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Τζέιμς δεν… γυρίσει σελίδα!

Αυτό πάντως, δεν σημαίνει πως το τριφύλλι θα περιμένει μέχρι τέλους την οριστική απόφαση του Τζέιμς και δεν θα δεν θα ψαχτεί για τον παίκτη που ενδεχομένως θα τον αντικαταστήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News