Πολλά τα λεφτά για Ρινάλντι

Τούρκοι καλούν Ρινάλντι

Ένα από μεγάλα… βαρίδια του Παναθηναϊκού για το σχεδιασμό της νέα σεζόν είναι το συμβόλαιο του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τεράστιο συμβόλαιό του (500.000 ευρώ ετησίως έως το 2020), αποτελεί “βραχνά” για τους “πράσινους” και θέλουν με κάθε τρόπο να ξεφορτωθούν αυτό το μεγάλο ποσό.

Έτσι όπως έγινε η μεταγραφή του, δύσκολα θα μπορέσει θα υπάρξει λύση της συνεργασίας, ενώ και ο ίδιος είναι ανένδοτος για αποχώρηση από την ομάδα, μιας και ο εκπρόσωπός του αξιώνει όλα τα χρήματα που έχει στο συμβόλαιό του και γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια για δανεισμό.

Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση του Γενς Βέμερ, όμως στην περίπτωση του τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Συγκεκριμένα γίνει ακόμη μία προσπάθεια να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να “σπάσει” το συμβόλαιό του, χωρίς να αποκλείεται και η μεγάλη έκπληξη παραμονής, εφόσον δεχθεί να μειώσει τις απολαβές του κατά 50%, αφού η εικόνα του και η συμπεριφορά του στις προπονήσεις είναι άψογες.

Πάμε ταμείο: Όλα τα προγνωστικά της Κυριακής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News