Πολλά και χρήσιμα τα συμπεράσματα από την ήττα στην Τούμπα

Αυτός ΔΕΝ είναι Παναθηναϊκός

Η πολύ βαριά ήττα στην Τούμπα προσέφερε ΠΟΛΛΑ και ΧΡΗΣΙΜΑ συμπεράσματα στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης

Προφανώς και η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να κάνει ολοκληρωτικό rotation δεν του βγήκε καθόλου, ωστόσο πέρα από τα αρνητικά της συντριβής στην Θεσσαλονική, η σημερινή μέρα θα τον βοηθήσει να καταλάβει αρκετά εν όψει του κρίσιμου καλοκαιριού που μας περιμένει.

Πράγματα χρήσιμα για το ρόστερ, καθώς μπορέσαμε όλοι να δούμε ποιοι μπορούν και ποιοι όχι.

Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτός που πραγματικά ξεχώρισε ήταν ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος κίπερ έκανε μία εμφάνιση από τα…παλιά και αν δεν ήταν αυτός η ομάδα θα είχε δεχθεί τουλάχιστον δύο-τρία γκολ ακόμη. Ωστόσο, ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θεωρείται ακριβώς για αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα, από τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς είδαμε αυτό που βλέπαμε τόσο καιρό. Ο Χουχούμης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ο Μέστο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αγιάξ δείχνει να “έχει τελειώσει”.

Ο νεαρός Ευαγγέλου δείχνει πως μάλλον είναι ακόμη ανέτοιμος για επίπεδο πρώτης ομάδας. Και αυτό το λέω διότι σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έπαιξε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (με εξαίρεση το εκτός έδρας με τον Κισσαμικό) έχει κάνει..τρανταχτά λάθη. Ίσως θα ήταν καλύτερο να κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και μετά να συνεχίσει για, τουλάχιστον, ένα χρόνο ακόμη με τους Νέους, προκειμένου να μην “καεί”.

Από εκεί και πέρα, ο Ρέις έδειξε πως είναι μία επιλογή μόνο για rotation σε μικά ματς και όχι σε ντέρμπι. Ο Μπουμάλ ήταν πάλι πολύ κακός, ενώ του Π. Βλαχοδήμου του λείπει η σταθερότητα.

Τέλος, ο Τελάντερ ενώ έχει καλά στοιχεία, οι συνεχείς τραυματισμοί δεν τον αφήνουν να βρει ρυθμό και να δείξει αυτά που μας έδειξε την πρώτη χρονιά στην ομάδα, ενώ ο Μολίνς δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.

Το επόμενο καλοκαίρι προβλέπετε πιο δύσκολο από ότι περιμέναμε, αφού από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News