Poll: Ποιος ήταν ο αθλητής/τρια της χρονιάς για το 2017;

Poll: Ποιος ήταν ο αθλητής/τρια της χρονιάς για το 2017;

Ψηφίστε στο παρακάτω poll του newspao.gr ποιος/ποια, κατά την γνώμη σας, αξίζει τον “τίτλο” του αθλητή/τριας της χρονιάς.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:

Μάρκους Μπεργκ: Μπορεί να τον είχαμε μόνο για το μισό 2017 κοντά μας, ωστόσο ο Σουηδός φορ ήταν ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού κατάφερνοντας να σκοράρει 20 γκολ (από τα 31 που σκόραρε εκείνη τη σεζόν) από τις 1/1/17 και μετά.

Kέι Σι Ρίβερς: Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο περσινό νταμπλ, κάνει πάρτι όποτε παίζει με τον Ολυμπιακό, ενώ και φέτος είναι πολύ καλός στην Ευρωλίγκα.

Ροντρίγκο Μολέδο: Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν -όπως και το 2016- ο ηγέτης στην άμυνα του Παναθηναϊκού και με διαφορά ο καλύτερος στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Νικ Καλάθης: Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το 2017, ωστόσο από τον Μάιο ως και σήμερα αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με μέσους όρους που αγγίζουν το double double.

Nίκλας Χουλτ: Ο διεθνής αμυντικός ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν το 2017. Άψογος στα περισσότερα παιχνίδια, ο ποιοτικός Σουηδός μπακ προσέφερε μία σίγουρη λύση στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Νίκος Νεονάκης: Ο αθλητής της σκοποβολής έκανε εξαιρετική χρονιά, την οποία και έκλεισε με πέντε χρυσά μετάλλια!

Χρήστος Βολικάκης: Έξι χρυσά μετάλλια ήταν ο απολογισμός του “πράσινου” σταρ της ποδηλασίας για ένα άκρος επιτυχημένο 2017.

Νίκος Μόλβαλης: Τέσσερα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Μόλβαλης στις καταδύσεις για το 2017, ο οποίος είχε και φέτος εξαιρετική σεζόν.

Νόρα Δράκου: Η μοναδική γυναικεία εκπρόσωπος της λίστας. Η Νόρα Δράκου έκλεισε το 2017 έχοντας τρία χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση.


Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News