"Πλησιάζει η χρεoκοπία στον Παναθηναϊκό!"

Αθλητικά site... εξαφάνισαν (ξανά) την ανακοίνωση της Θύρας 13 για τον Αλαφούζο!

Αν και έγιναν αρκετές προσπάθειες από τη μεριά του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος δύσκολα θα μιλήσει με τον τεχνικό του “τριφυλλιού”.

Αντ’ αυτού ο “Ούζου” μίλησε με συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίοι -σύμφωνα με το novasports.gr- τον ενημέρωσαν πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα βάλει πάνω από αυτά τα -περίπου- 20 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία έγραψε στην ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Αυτά τα 20.000.000 ευρώ αποτελούν παλιότερες οφειλές και αποκλειστικά αυτές, δηλαδή τα έξοδα της φετινής σεζόν (αγγίζουν τα 17.000.000 ευρώ σε μπάτζετ-ΟΥΕΦΑ-διακανονισμούς) είναι τελείως στον “αέρα”.

Αν σκεφτούμε τις μαζικές προσφυγές που θα “σκάσουν” εκτός απροόπτου στα τέλη Οκτώβρη, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ που βρίσκεται “προ των πυλών”, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε πως το εφιαλτικό σενάριο της χρεοκοπίας είναι ένα βήμα από το τριφύλλι!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News