Πλέι οφ στην... Παιανία ο Παναθηναϊκός

"Φεύγουν" για Παιανία

Μια ανάσα από τη συμφωνία της επιστροφή του στη Παιανία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, τόσο στην πρώτη ομάδα αλλά και στις ακαδημίες, μιας και η οικογένεια Βαρδινογιάννη συναινεί σε αυτήν την κίνηση και το μόνο που απομένει είναι η γίνει σε επίσημη μορφή το deal.

Όπως είναι γνωστό άλλωστε, στα τελευταία 6 παιχνίδια ο Γιώργος Βαρρδινογιάννη έχει βρεθεί στη Λεωφόρο και μάλιστα οι “πράσινοι” έχουν πανηγυρίσει τη νίκη και μάλιστα στις επαφές που έχουν γίνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να πάει το Τριφύλλι σε εγκαταστάσεις που τις ξέρει πολύ καλά και να αξιοποιήσει το Κορωπί με διαφορετικό τρόπο.

Για τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού το ιδανικό θα ήταν η επιστροφή να ξεκινήσει σε άμεσο χρονικό πλαίσιο, δηλαδή από απ’ τα πλέι-οφ, με διανυχτερεύσεις της ομάδας στην Παιανία (με ταυτόχρονη προπόνηση), πριν απ’ τα εντός λεκανοπεδίου παιχνίδια της, τα οποία θα είναι δεδομένα πέντε (με την παρουσία των ΑΕΚ και Πανιωνίου στους αγώνες κατάταξης).

Επί του παρόντος ωστόσο, η συγκεκριμένη σκέψη μπαίνει για λίγο στην άκρη, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο κύκλος της διαπραγμάτευσης με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, στον οποίο κι ανήκει το προπονητήριο. Άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντως, έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του «καπετάνιου», ο οποίος είναι θετικός, όμως υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που πρέπει να «ξεπεραστούν» στο οικονομικό.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News