Το πλάνο για Τσάβες και... Ολυμπιακό!

Το πλάνο για Τσάβες και... Ολυμπιακό!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να χειριστούν με απόλυτη σοβαρότητα το θέμα της επιστροφής του Άντρες Τσάβες…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει τον Αργεντινό επιθετικό έτοιμο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως δεν θα τον χρησιμοποιήσει αν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ή αν δεν έχει βρει καθόλου ρυθμό.

Το πλάνο για τον Τσάβες είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας και στην συνέχεια να γίνουν και πάλι εξετάσεις, όπου αν δείξουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βέβαια για να δώσει το ιατρικό τιμ το «οκ», ώστε να αγωνιστεί ο Τσάβες στο ματς Κυπέλλου, θα πρέπει να δει την κατάσταση του γηπέδου και αν είναι η κατάλληλη τότε ο Αργεντινός θα παίξει για 20-30 λεπτά, ώστε να αποκτήσει ρυθμό.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να πάρει θέση βασικού, αλλά θα είναι μία καλή εναλλακτική από τον πάγκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News