Πίσπας: «Δεν πρέπει να μας... φωνάζει ο προπονητής για να παίζουμε με πάθος»

Πίσπας: «Δεν πρέπει να μας... φωνάζει ο προπονητής για να παίζουμε με πάθος»

O Σωτήρης Πίσπας, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, δήλωσε ότι δεν πρέπει να φωνάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ώστε να παίζει η ομάδα με πάθος και πρόσθεσε ότι τα διοικητικά προβλήματα πρέπει να μένουν εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είπα και πριν, χάσαμε ένα ημίχρονο. Σπαταλήσαμε ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε με πάθος κι όχι αυτό να γίνεται όταν μας φωνάζει ο προπονητής μας. Αυτό έγινε στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε».

Για τη Λαμία: «Μιλάμε για μια δεμένη ομάδα, με οργανωμένη ομάδα. Ωστόσο, στο β’ ημίχρονο, αντιδράσαμε, σκοράραμε, δεν φτάσαμε όμως στη νίκη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή στρέφουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο και μόνο σε αυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε μόνο το Κύπελλο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το ματς. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News