Ποιους θα κρατούσατε στον Παναθηναϊκό;

Φουλάρει για Κλωναρίδη Παναθηναϊκός μεταγραφές

Το καλοκαίρι (κυρίως), αλλά και τον χειμώνα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.

Κάποιοι εξ αυτών (Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Σαμπά, Λεντέσμα) έχουν ήδη αποχωρήσει και το newspao.gr σας καλεί να ψηφίσετε ποιους θέλετε να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και ποιους όχι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί και επιστρέφουν τον Ιούνιο.

Πολ Εμποκού

Ήρθε την τελευταία στιγμή ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα και από την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη και μετά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι “πράσινοι” θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες.

Νίκλας Χουλτ

Ο Σουηδός διεθνής μπακ έχει θωρακίσει το αριστερό άκρο της άμυνας του “τριφυλλιού” και με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, επέστρεψε στην Εθνική της πατρίδας του.

Ουσμάν Κουλιμπαλί

Ό,τι ισχύει για τον Χουλτ, ισχύει και για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που είναι εξαιρετικός στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Νούνο Ρέις

Ήρθε στον Παναθηναϊκό ως λύση για το ροτέισον σε διαφορετικές θέσεις (αμυντικό χαφ, δεξί μπακ, σέντερ μπακ) και έχει ανταποκριθεί καλά στον ρόλο του μέχρι τώρα.

Λαουτάρο Ρινάλντι

Αποκτήθηκε ως μπακ απ του Μπεργκ και σίγουρα δεν έχει αποδώσει καθόλου στον Παναθηναϊκό. Μετράει μόλις μία ασίστ στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό στην Κρήτη.

Μουμπάρακ Γουακάσο

Έπαιξε εξαιρετικά με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο “τρελός” χαρακτήρας του δεν τον άφησε να κάνει όσα πραγματικά μπορεί να κάνει. Τον Γενάρη αποχώρησε οικειοθελώς ως δανεικός στην Γρανάδα.

Δημήτρης Κουρμπέλης

Ήρθε τον Δεκέμβρη και στο τρίμηνο που βρίσκεται στην ομάδα βελτιώνεται σταθερά, προσφέροντας λύσεις στη θέση του αμυντικού χαφ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης

Επέστρεψε ως δανεικός από την Λανς και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με το “τριφύλλι”. Οι “πράσινοι” αναμένεται να προσπαθήσουν να τον αγοράσουν από τη γαλλική ομάδα.

Γκιγιέρμο Μολίνς

Ο Σουηδός φορ ήρθε τον Φλεβάρη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχει παίξει αρκετά ώστε να κριθεί ακόμη.

Αμνπτούλ Ατζαγκούν

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός κάνει μέτριες εμφανίσεις με την φανέλα της Ρόντα, η οποία τον ενημέρωσε ήδη πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Νίκος Γιαννακόπουλος

Κατά 99% θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο και κάνει θετικές εμφανίσεις.

Χρήστος Δώνης

Θετικές εμφανίσεις κάνει και ο Χρήστος Δώνης στον δεύτερο φετινό του δανεισμό. Στον πρώτο, στον ΠΑΣ ήταν αρκετά κακός.

Κωνσταντίνος Κότσαρης

Ο ταλαντούχος κίπερ θα παραμείνει, λογικά, στον Παναθηναϊκό. Φέτος ήταν δανεικός στην Ομόνοια, με την οποία -όμως- δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού.

Ψηφίστε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News