Πιέσεις για να γυρίσει Ελλάδα ο Τσάβες

Τρελαμένος με την «13» ο Τσάβεζ (vid)

Ο ατζέντης του Αντρές Τσάβες πιέζει τον πελάτη του να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για τον πελάτη του. Το σημαντικότερο ραντεβού θα λάβει χώρα σήμερα, με την παρουσία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Η συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Αλεχάντρο Ντι Μπαρτόλο και την πλευρά του «Comandante» έβγαλε στον αφρό την είδηση ότι ο ατζέντης ασκεί πιέσεις στον Τσάβες, προκειμένου να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός στράικερ δηλώνει απών από την ομάδα από τις 26 Νοέμβρη και η ποινή που θα κληθεί να πληρώσει στον Παναθηναϊκό γιγαντώνεται μέρα με την μέρα.

Σήμερα θα γίνει το σημαντικότερο ραντεβού, με τον Τσάβες να αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το μέλλον της καριέρας του.

Όπως αποκάλυψε και ο Διαμαντόπουλος στην Livesport, η κατάσταση είναι σχεδόν μη αναστρέψιμη για τον Τσάβες στον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον έχει ξεγράψει πλήρως από τα σχέδιά του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News