Ποια η τύχη των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν αποχωρήσει ο Αλαφούζος

Μπάτζετ 7 εκατ. ευρώ «καθαρά» συν πωλήσεις-αποδεσμεύσεις

Όσα έγιναν στο αγώνα με το ΠΑΟΚ και τα γεγονότα που έφεραν τη διακοπή του αγώνα, βάζουν στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου σκέψεις περί οριστικής αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό.

Όμως για να γίνει αυτό, ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” πρέπει ή να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, ή να βρει κάποιον επενδυτή – χρηματοδότη, που θα βοηθήσει το σύλλογο από σε όλες τις οικονομικές ανάγκες.

Το πρώτο σενάριο είναι αρκετά πιθανό, καθώς τότε θα υπάρξει το “μοντέλο” της Μπαρτσελόνα και οι μετοχές θα τις διαχειρίζεται η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” και μαζί με τον Ερασιτέχνη να συμπορευθούν για το καλό του συλλόγου.

Από την άλλη το δεύτερο είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, μιας και κανένας δεν έχει βγει ανοιχτά για να πει ότι θέλει το Τριφύλλι και κανένας δεν είναι πρόθυμος να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News