ΒΟΜΒΑ με Έλιοτ Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός! (vids)

ΒΟΜΒΑ με Έλιοτ Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός! (vids)

Μετά τον Χέινς, οι πράσινοι αναμένεται να κλείσουν ακόμη έναν γκαρντ…

Ο Πανθηναϊκός έκλεισε τον Χέινς, ψάχνει για ψηλό, αλλά ήρθε η… έκπληξη με ακόμη έναν γκαρντ: τον Ελιοτ Ουίλιαμς!

[ads2]

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Ελιοτ Ουίλιαμς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να κάνει την διαφορά στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει επαφές με τον 26χρονο γκαρντ και όλα δείχνουν πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί, θα είναι μεγάλη επιτυχία για τους «πράσινους», που θα ενισχυθούν σημαντικά στην περιφέρεια.

Ο Γουίλιαμς είναι 26 ετών, έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους Santa Cruz Warriors της D-League (θυγατρική ομάδα των Πρωταθλητών Golden State Warriors, στους οποίους έπαιζε πέρυσι ο Ογκνιεν Κούζμιτς). Μετρά 24.2 πόντους (35.8% στα τρίποντα, 76.5% στις βολές), 5.6 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ ανά 38.2 λεπτά συμμετοχής, ενώ πριν από μερικές μέρες φόρεσε για πέντε ματς τη φανέλα των Memphis Grizzlies, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παίξει πολύ. Στο ματς με τους Knicks πήρε, βέβαια, 20 λεπτά συμμετοχής και πέτυχε 4 πόντους, ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Γουίλιαμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της D-League τη φετινή σεζόν και ένα από τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο για “call-up” στο ΝΒΑ.


Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News