Πασκουάλ: "Νιώθω πιο άνετα με την πίεση στον Παναθηναϊκό"

Η ατάκα του Πασκουάλ για Μόσχα και το "ευχαριστώ" σε Γιαννακόπουλο!

Άνετος στην πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για νίκες δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μπάσκετ και τα… μυστικά του: «Δεν υπάρχουν μυστικά στο μπάσκετ. Κάποιες φορές χρησιμοποιείς ένα πράγμα, όταν έχεις μία ιδέα… Όμως, το μπάσκετ εξελίσσεται συνεχώς. Δεν σταματάει αυτό. Αυτό που θα συμπλήρωνα έχει να κάνει με το πώς να κρατάς τα “όπλα” σου. Σε κάθε στιγμή μπορείς να βρεις άλλον τρόπο, να πάρεις μια διαφορετική απόφαση ή να βασιστείς σε ένα άλλο κομμάτι της τακτικής».

Για το στυλ του και την προσαρμογή του: «Όλοι οι προπονητές προσαρμόζονται σε κάτι. Άλλοι είναι πιο… ενδιάμεσες καταστάσεις και άλλοι διαχειρίζονται καλά την πίεση μιας ήττας και ξέρουν πώς να νικούν την κατάλληλη στιγμή, για να μην “βυθίζονται”. Νιώθω πιο άνετα με την πίεση που έχω για νίκες».

Για την ζωή στην Ελλάδα: «Η ζωή στην Αθήνα είναι παρόμοια με της Ισπανίας. Είναι μια μεσογειακή πόλη, με ομοιότητες με την Βαρκελώνη. Ο κόσμος είναι φιλικός και έχει χαρακτήρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News