Πασκουάλ: "Κόσμος και ομάδα μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα μαζί"

Η «έκρηξη» του Πασκουάλ στο ΣΕΦ! (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Πρώτον είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και δεύτερον πρέπει να δείξουμε πως όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είμαστε ενωμένοι. Αύριο πρέπει όλοι οι οπαδοί να είναι μαζί μας και να μας υποστηρίξουν. Όπως είδαμε και πέρυσι, όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Πρέπει να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Μέχρι τώρα μόνο σε ένα παιχνίδι δεν το κάναμε. Αύριο πρέπει να δείξουμε καλύτεροι σε άμυνα, επίθεση και συγκέντρωση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Έχουμε χάσει αρκετές ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και βολές. Είναι κάτι που συμβαίνει αλλά είναι κάτι που αλλάζει. Είναι η ώρα να νικήσουμε», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Όσον αφορά την Μπάμπεργκ, είπε: «Δεν είναι το ίδιο ρόστερ, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε κι εμείς νέους παίκτες, και οι δύο ομάδες είναι καινούριες. Έπαιξαν πολύ καλά με την Μακάμπι, αλλά στα τελευταία 6 λεπτά ο Τζάκσον έπαιξε υπέροχα. Έχουν πολύ καλό προπονητή, θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News