Πασκουάλ: "Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο"

Πασκουάλ: «Ονειρεύομαι το έβδομο»!

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την επερχόμενη σεζόν και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Έχω πίστη στον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως και όλες οι ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε το μέγιστο και στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Όλες οι ομάδες θέλουν να είναι στο Final Four, έχουμε κι εμείς το ίδιο κίνητρο. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο την περασμένη περίοδο και τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αν είμαστε ενωμένοι, με τον κόσμο και σαν ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για τα πολλά νέα πρόσωπα και τις απουσίες, είπε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θυμάμαι καμία σεζόν που να μην άρχιζε έτσι. Έχω εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις στην Μπαρτσελόνα».

Για το πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός; «Το στυλ του μπάσκετ είναι πάντα ίδιο. Να προσπαθείς να πετυχαίνεις έναν πόντο παραπάνω από τον αντίπαλο. Μπορούμε να πούμε πολλά για φιλοσοφίες και στυλ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να σκοράρεις περισσότερο από τον αντίπαλο. Η βασική ιδέα είναι να παίζουμε γρήγορα, καλή άμυνα και να είμαστε μια σοβαρή ομάδα».

Απόψε γίνονται γνωστοί οι «32» του Champions League: Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News